Futbal - 10.02.2020 10:55

Deväť nepremenených penált za sebou. Aj taký bol japonský superpohár

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Počas uplynulého víkendu sa uskutočnil japonský futbalový superpohár. Sily si v ňom zmerali Jokohama Marinos a Vissel Kobe a diváci sa mali na čo pozerať. Zápas totiž v riadnom hracom čase priniesol šesť presných zásahov a to po troch na oboch stranách. Nasledovali teda strely zo značky pokutového kopu, kde sa však oba tímy poriadne natrápili.

V prvom polčase finálového stretnutia boli úspešnejší hráči Vissel Kobe, ktorí aj za pomoci Andrésa Iniestu viedli 2:1. Rovnakým výsledkom, avšak na opačnej strane, sa skončil aj druhý polčas a tak došlo na penalty. Úvodné dve série dopadli bez problémov, keď skórovali všetci štyria exekútori. Zaujímavo sa to ale vyvíjalo od tretej série penált.

Piaty strelec v poradí, Edigar Junio z Jokohamy, totiž svoj pokus nepremenil. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by ho nenapodobnilo aj ďalších osem hráčov. Presne tak, deväť nepremenených pokusov videli fanúšikovia vo finále japonského superpohára. Rozlúsknuť zápas napokon musel až na konci siedmej série hráč Visselu Hotaru Yamaguchi, ktorý tak zariadil triumf svojho tímu. Radoval sa teda aj Andrés Iniesta, no podobný priebeh zrejme ešte nezažil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

9 straight penalty kicks were missed in Japan League Super Cup final.. ??

Príspevok, ktorý zdieľa B360 | Football & Soccer (@b360sports),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora