Futbal - 21.02.2020 16:33

Koho zastupuje Mino Raiola? Na zozname sú mená ako Pogba, Ibrahimovič či Weiss

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Transfermarkt.com

Vo futbalovom svete je čoraz náročnejšie zrealizovať prestup hráča za rozumných podmienok. Ceny sa dvíhajú, čo samozrejme teší najmä agentov jednotlivých futbalistov. Jedným z nich je aj kontroverzný Mino Raiola, ktorý zastupuje hneď niekoľko svetových hviezd.

Na čele dlhého zoznamu je francúzsky záložník Paul Pogba. Aktuálne hráč Manchestru United je v tejto chvíli zranený, no už pracuje na svojom návrate. Do Anglicka sa vrátil po anabáze v turínskom Juventuse, avšak už niekoľkokrát sa skloňovalo jeho meno v súvislosti s návratom práve do Talianska. Nateraz však zostáva v Manchestri a je odhodlaný pomôcť "Červeným diablom" k čo najlepšiemu výsledku v tejto sezóne.

To, že kontroverzný agent spojí svoj osud s kontroverzným hráčom zrejme nikoho neprekvapí. Na zozname hráčov, ktorých Raiola zastupuje totiž nájdeme aj mená ako Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovič či Vladimír Weiss ml. Práve posledný menovaný len nedávno oficiálne spečatil svoj prestup do bratislavského Slovana. Išlo však o angažovanie voľného hráča, takže nie je isté či Raiola dostal za tento transfer nejaký podieľ.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora