Futbal - 29.02.2020 15:15

Iba traja hráči hrali na klubovej úrovni s Ronaldom aj Messim

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi sú najlepší futbalisti na svete. Toto tvrdenie je doložené rôznymi oceneniami či trofejami, ktoré obaja počas svojej kariéry nazbierali. Pre ich spoluhráčov je rozhodne veľké privilégium pôsobiť v rovnakom klube, no len trom futbalistom sa v histórii podarilo na klubovej úrovni pôsobiť s oboma.

Prvým z nich je španielsky reprezentačný obranca Gerard Piqué. Aktuálne hráč Barcelony a teda terajší spoluhráč Lionela Messiho však pôsobil v minulosti aj v Manchestri United. Práve v Anglicku sa tak stretol v jednom kádri s Cristianom Ronaldom a môže sa popýšiť tým, že vie aké je hrať po boku tých najlepších.

Ďalší futbalista, ktorý počas svojej kariéry pôsobil v Manchestri United a FC Barcelona v čase, kedy tam dokazovali svoju extratriedu Ronaldo s Messim je Švéd Henrik Larsson. Dnes už bývalý futbalista síce v Premier League pôsobil len dva mesiace, no stihol si zahrať s portugalskou hviezdou. Členom katalánskeho tímu bol ešte predtým a stál tak pri zrode argentínskeho supertalentu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Only three players have played with Cristiano Ronaldo and Lionel Messi at club-level. ?↔️

Príspevok, ktorý zdieľa Football | Futbol | Soccer (@memesofootball),

Tretím do partie je uruguajský obranca Martín Cáceres. Aktuálne hráč talianskej Fiorentiny v minulosti vystriedal množstvo klubov, medzi ktorými sa objavila nielen FC Barcelona, ale aj Juventus Turín. Tento míľnik teda dosiahol pomerne nedávno a zaradil sa tak k dvojici Piqué - Larsson.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora