Futbal - 15.03.2020 15:11

Ronaldov bývalý švagor klamal. Portugalčan zatiaľ neposkytne svoje hotely ako nemocnice

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa aktuálne nachádza v Portugalsku v domácej karanténe. Vzhľadom na situáciu, ktorá panuje v celom svete sa však podľa dopoludňajších informácií rozhodol pomôcť. Navrhúť mal totiž, aby sa všetky jeho hotely premenili na liečebné priestory pre chorých a sám mal dokonca zaplatiť všetky náklady. Neskôr sa však ukázalo, že túto správu vyslal do sveta jeho bývalý švagor a Ronaldo zatiaľ o takomto riešení neuvažuje.

Koronavírus sa potvrdil aj u jedného z Ronaldových spoluhráčov v turínskom Juventuse. V priebehu týždňa uzrela svetlo sveta informácia, že infikovaný je obranca “starej dámy” Daniele Rugani. Neskôr sa písalo aj o ochorení Paula Dybalu či Gonzala Higuaína, no podľa aktuálnych informácií sa u tejto dvojice vírus nepotvrdil.

Portugalská superhviezda tak zatiaľ neuvažuje nad tým či podá takýmto spôsobom pomocnú ruku. Ďalšie slávne osobnosti sa na čosi podobné podujali. Činil sa napríklad infikovaný basketbalista Rudy Gobert. Hráč Utahu si najskôr z koronavírusu uťahoval, no o pár dní sa potvrdila jeho nákaza. Následne však neváhal a zdravotníkom poskytol 500-tisíc dolárov na zlepšenie liečby.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora