Futbal - 29.03.2020 17:44

Ako by vyzerali futbalové hviezdy v retro dresoch?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Jeden z renomovaných futbalových profilov na sociálnej sieti Instagram sa pohral s grafikou a predstavil vizualizáciu, na ktorej sú aktuálne hviezdy oblečené do retro dresov svojich klubov. Ide o desať európskych veľkoklubov. Pamätáte si ešte tieto dresy?

Ako prvý sa na rad dostal Argentínčan Paulo Dybala. Jedna z hviezd Juventusu sa v posledných dňoch potýkala s nepríjemným koronavírusom, no dnes už je zdravotne pomerne v poriadku. Tradičný dres Arsenalu si vo vizualizácii obliekol španielsky obranca Hector Bellerín, ktorý sa však medzi časom stihol ostrihať a zmeniť tak dlhodobý účes. Nechýba ani nórsky supertalent Erling Haaland v staršom drese Borussie Dortmund. Ten si pamätá napríklad Robert Lewandowski, keďže vo Vestfálsku v minulosti pôsobil. Práve poľský zakončovateľ sa v grafickom zobrazení nachádza tiež a to v retro drese svojho aktuálneho zamestnávateľa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Classic Kits ➕ Current Players = ?

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Objavila sa tiež fotografia kapitána Liverpoolu Jordana Hendersona či francúzskeho útočníka Antoina Griezmanna. Dres Barcelony si pamätá napríklad legendárny Francúz Thierry Henry, ktorý v minulosti brázdil trávniky katalánskeho klubu. Chýbať nemôže ani Neymar v historickej uniforme PSG, no objavili sa aj mladí talentovaní futbalisti ako Federico Chiesa, Joao Félix a Nicolo Zaniolo. Vyobrazené tak sú dresy Fiorentiny, Atlética Madrid a AS Rím.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora