Futbal - 01.04.2020 16:22

Ako prežívajú karanténu svetoví futbalisti?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Takmer na celom svete naďalej trvá karanténa súvisiaca so šírením koronavírusu. Podobne ako bežní občania, aj futbalové hviezdy sa s touto situáciou musia vysporiadať a tak občas zverejnia fotografie či videá z vlastných príbytkov. Tentokrát sa o to postarali Paul Pogba, Memphis Depay a Neymar.

Hráč Manchestru United sa naďalej zotavuje zo zranenia a operácie, ktorú absolvoval pred niekoľkými týždňami. Podľa dostupných materiálov z jeho sociálnych sietí sa však zdá, že rekonvalescencia prebieha správnym smerom. Pogba zásobuje fanúšikov tréningovými videami a dlžný nezostal ani tentokrát, keď ukázal zaujímavý trik.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

How should we call this trick? ? @paulpogba

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Zaujimavo je na tom aj bývalý hráč “červených diablov” a aktuálne futbalista francúzskeho Lyonu Memphis Depay. Ten je, podobne ako Pogba, zranený a tak mu čas doma padne vhod. Prostredníctvom Instagramu dokonca ukázal, ako si kráti chvíle v karanténe. Na pomoc si zobral menšie levíča.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Someone’s got a new pet ?? @memphisdepay

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Svoje schopnosti v karanténe zdokonaľuje aj Brazílčan Neymar. Hviezda Parížu Saint-Germain sa však neprezentuje tréningom s loptou. Kapitán brazílskej reprezentácie na svojich fanúšikov vytasil tanec, ktorým zabíja čas a nudu v domácom prostredí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me trying to stay positive while the world falls apart ??? @neymarjr

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora