Futbal - 11.04.2020 22:22

Ako sa doma zabávajú futbalisti?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Dlhé hodiny v domácom prostredí. V posledných dňoch to pozná každý z nás. Výnimkou nie sú ani profesionálni športovci. Taktiež si musia počas karantény nájsť aktivitu a každý to robí po svojom. Zaujímavo to vyriešili aj svetoví futbalisti.

Barcelonský záložník Arturo Vidal ukázal nielen futbalové, ale aj basketbalové schopnosti. Vo svojej prepychovo veľkej záhrade môže vykonávať rôzne činnosti, no tentokrát zvolil kombináciu dvoch spomínaných športov. Nadhodenie lopty o stenu by preňho mala byť lahôdka, čo sa aj potvrdilo. Prekvapil však presným zakončením do basketbalového koša, ktoré by sa na palubovkách počítalo za tri body.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Career move? ?? @kingarturo23oficial

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Po svojim trávi čas doma aj zakončovateľ mníchovského Bayernu Robert Lewandowski. Ten odhodil akékoľvek zábrany a tiež športové náčinie. Jednoducho pred seba postavil mobilný telefón, pustil si hudbu a fanúšikom ukázal tanečné pohyby. Povedzme si úprimne, nestratil by sa ani na tanečnom parkete.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@_rl9 has got moves ??

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

S rodinou prežíva karanténu futbalista Interu Miláno Antonio Candreva. Taliansky reprezentant trávi voľné chvíle so synom pozeraním televízie. Nie je to však jediná činnosť, ktorú spolu vykonávajú. Candreva si chcel zaspomínať na detské časy a ukradol synovi cumlík. Ani jeden sa ho však vzdať nechcel a tak nasledoval súboj o túto pomôcku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

E’ mio e’ tuo mio tuo mio tuo MIO !!!!! ? #Raul #domenica #relax #restiamoacasa

Príspevok, ktorý zdieľa Antonio Candreva (@antoniocandreva),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora