Futbal - 20.05.2020 11:44

Vdova po českom futbalistovi nezaháľa. Rok po jeho smrti porodila syna!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Sport.tn.nova.cz

Josef Šural patril k tým českým futbalistom, ktorí pôsobili v Turecku. Jeho angažmán v Alanyaspore sa mu však stal osudným. Cestou zo zápasu sa 29. apríla 2019 stala smrteľná dopravná nehoda, pri ktorej vtedy 28-ročný futbalista tragicky zahynul. Zanechal po sebe manželku Denisu a dve dcéry.

Práve vdova po zosnulom futbalistovi vyvolala v posledných dňoch veľkú pozornosť médií. Najnovšia správa totiž hovorí o tom, že porodila syna s novým partnerom a to len zhruba rok po smrti manžela. Stalo sa to teda priveľmi rýchlo po tragickej udalosti, ktorá postihla rodinu Šuralových. Vdova Denisa tiež vychováva dve dcéry z manželstva s Josefom. Teraz jej tak pribudol do rodiny ďalší potomok.

Prípad tragickej nehody do dnešného dňa nie je objasnený. Vodič autobusu vypovedal na súde s tým, že tvrdil, že český futbalista bol po vypadnutí z vozidla ešte nažive. Obvinenému hrozil až pätnásťročný trest, no napokon z toho vyviazol bez akéhokoľvek trestu. Prípad tak stále nemá jasný záver.

Zdroj: sita

Pár mesiacov po Šuralovej smrti prišiel na svet ďalší Josef Šural. Brat zosnulého futbalistu, Jakub, ktorý je taktiež futbalista, dal svojmu synovi meno Nicolas Josef Šural, aby si tak uctil svojho súrodenca.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora