Futbal - 01.07.2020 15:44

Kluby predstavujú dresy na novú sezónu. Ako budú vyzerať hráči Dortmundu, Interu či Chelsea?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Futbalová sezóna vo väčšine európskych krajín ešte stále beží, no ako býva zvykom, kluby už postupne predstavujú nové dresy pre nasledujúci ročník. Medzi prvými sa k tomuto kroku odhodlali Borussia Dortmund, Inter Miláno a FC Chelsea, ktorí svetu odtajnili svoje nové uniformy.

Nemecký klub stavil na tradičné farby. Žltá a čierna budú opäť dominovať na dresoch Borussie Dortmund. Pokračujúca spolupráca s dodávateľom Puma prinesie zaujímavý vzor, na ktorý si niektorí fanúšikovia budú musieť zvykať, no na prvý pohľad vyzerá dres naozaj vkusne a atraktívne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

⚡️DORTMUND STEHT AUF SPANNUNG! ⚡️

Príspevok, ktorý zdieľa Borussia Dortmund (@bvb09),

Zaujímavý vzor zvolil aj milánsky Inter. Po dlhej dobe to nebudú klasické pásiky modrej a čiernej farby. Dizajnéri spoločnosti Nike vsadili na ostrý “zúbkovaný” vzor, ktorý bude dominovať na domácej uniforme talianskeho klubu. Na novú uniformu sa tak môže tešiť aj slovenský obranca Milan Škriniar.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HERE IT IS ?? Our Home shirt for the 2020-21 season. We can’t wait to see the Nerazzurri wearing it! #MadeOfMilano #Nike #FirstKit #Inter #ForzaInter

Príspevok, ktorý zdieľa Inter (@inter),

Tradičná modrá farba bude dominovať na drese londýnskej Chelsea. Klub z Anglicka disponuje novým sponzorom, ktorého logo sa objaví na prednej strane nových dresov. Na tie sa môžu tešiť aj najnovšie posily The Blues Timo Werner a Hakim Ziyech.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora