Futbal - 15.01.2021 08:55

Real sa zbavil ďalšieho nechceného hráča

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

V tejto sezóne odohral len štyri ligové zápasy a gól na klubovej úrovni nedal takmer rok. Reč je o útočníkovi Realu Madrid, ktorý si nedokázal vybojovať miesto v nabitom tíme. Luka Jovič sa tak vracia na miesto, kde sa mu doposiaľ darilo najviac.

Od poslednej reprezentačnej prestávky na klubovej úrovni nenastúpil. Raz kvôli zraneniu, inokedy sa nezmestil do zostavy. Real Madrid nedokázal Jovičovi prísť na chuť, a tak vedenie klubu začalo konať. Záujem o služby srbského útočníka prejavil jeho bývalý zamestnávateľ. Nemecký Eintracht Frankfurt využil šancu získať späť bývalého zakončovateľa, no nie je to trvalý prestup. Jovič prichádza na hosťovanie do konca sezóny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433)

Práve v Nemecku prežil najlepšie chvíle doterajšej kariéry. V ročníku 2017/18 sa v 22 ligových zápasoch presadil 8-krát, pričom v nasledujúcej sezóne zaznamenal v 32 súbojoch až 17 gólov. Odvtedy sa však Jovičovi strelecky nedarí. V minulej sezóne skóroval v 17 zápasoch len dvakrát, pričom v tej aktuálnej na gól stále čaká. Naposledy sa v klube presadil ešte začiatkom februára 2020 v zápase s Osasunou. Od návratu do Frankfurtu sa tak bude očakávať nielen viac hracieho času, ale aj opätovné strieľanie gólov.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora