Futbal - 19.01.2021 14:11

Ronaldo nastúpil, no nohavice si vyzliekal až na trávniku

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Kuriózne striedanie sa zrodilo v 16. kole druhej portugalskej ligy. V zápase medzi Vizelou a Penafielom totiž v 69. minúte stretnutia prišiel na trávnik Ronaldo. Nie však ten slávny, no jeho krajan Ronaldo Tavares. Na tom by síce nič zvláštne nebolo, keby si nezabudol vyzliecť tréningové nohavice.

Mladý Portugalčan nabehol na hraciu plochu suverénne a až priamo na trávniku si všimol, že niečo nie je v poriadku. Po rohovom kope, ktorý zahrával jeho tím si nohavice vyzliekol a hodil ich za čiaru. Úsmevnú situáciu si zjavne nevšimol ani náhradný rozhodca, keď Ronalda bez problémov pustil do zápasu. Prítomnosť 23-ročného útočníka však Penafielu nepomohla. Hostia nestačili na Vizelu a po prehre 1:3 odchádzali bez bodu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433)

Ronaldo Tavares má so slávnym krajanom Cristianom Ronaldom spoločné nielen meno. Prešiel totiž mládežníckymi tímami Sportingu Lisabon, odkiaľ do sveta vyrazil aj terajší kanonier Juventusu. Tavares aktuálne pôsobí v druhej portugalskej lige, kde v tejto sezóne stihol odohrať trinásť zápasov a zaznamenať tri góly. Jeho klub sa nachádza na šiestom mieste v tabuľke s trinásťbodovou stratou na vedúci Estoril.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora