Futbal - 01.11.2021 11:11

Využi zľavový kód a získaj brankára, žartuje bývalý gólman Trnavy

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po konci minulej sezóny zostal bez práce, čo teraz žartovne pripomenul. Skúsený 32-ročný brankár Martin Chudý zverejnil na sociálnej sieti výstrižok svojho profilu na špecializovanom portáli Transfermarkt.com, pričom pridal aj zaujímavý popis.

„Špeciálna zľava pre futbalové tímy,“ znie nadpis príspevku, ktorý gólman uverejnil. „Hľadáš futbalového brankára? Chceš mať vo svojom tíme zodpovednosť, oddanosť, líderstvo, skúsenosť a trocha kvality? Teraz môžeš získať všetko v jednej osobe a s výraznou zľavou,“ pokračoval niekdajší strážca svätyne Spartaka Trnava. „Ak využiješ kód "MARTINCHUDY250", tak získaš zľavu neuveriteľných 250 000 eur,“ zavtipkoval si Chudý. Reagoval tak na fakt, že špecializovaný portál Transfermarkt.com upravil jeho hodnotu zo 750-tisíc na 500-tisíc eur. Na záver príspevku ozrejmil, že ide len o vtip, aby nevzniklo zbytočné nedorozumenie: „P.S. Celý text je myslený ironicky a má slúžiť pre odľahčenie. Ale nakoniec, veď treba vyskúšať všetky možnosti ako si nájsť klub,“ uzavrel na svojom profile slovenský gólman.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Chudý (@martin_chudy)

Chudý naposledy pôsobil v poľskej najvyššej súťaži, keď obliekal dres Górniku Zabrze. Na Slovensku sa preslávil pôsobením v Nitre či neskôr aj v Spartaku Trnava. Šťastie skúšal aj v Česku, a to v dresoch Vlašimu, Dukly Praha či Teplíc. Nateraz posledný zápas odchytal 16. mája tohto roka, keď v poslednom kole uplynulej sezóny Ekstraklasy stál v bráne Górniku pri remíze 1:1 na pôde Lechu Poznaň. V drese poľského klubu odchytal 84 ligových zápasov a bol tak brankárskou jednotkou. Po zverejnení vtipného príspevku si možno nájde zamestnávateľa, v drese ktorého si bude môcť pripísať ďalšie štarty medzi troma žrďami.