Futsal - 20.12.2015 10:30

ČUDO zo Záhrebu! Tak nazvali v Chorvátsku uletený gól z futsalu. Právom!

Branislav Tesák Autor: Branislav Tesák | Zdroj: noviny.sk/sportske.jutarnji.hr

A naozaj niet divu. Ale, na druhej strane, futsalista sa zariadil podľa hesla - odvážnemu šťastie praje, respektíve, kto sa bojí, nech nejde do lesa...

Tak to už asi nikdy netrafí...

Na futsalovom turnaji v Záhrebe na seba narazili tímy FC MM-a verzus Kleti Leskarac. Prvý z nich napokon zvíťazil 5:1 a gól, ktorým pečatil svoj jasný triumf, označil špecializovaný portál sportske.jutarnji.hr za umelecké dielo. Treba povedať, že právom, my vám teraz ponúkame unikátny volej cez celú palubovku na amatérskom videu. Takže, ospravedlňte jeho zníženú kvalitu, ale zároveň si vychutnajte vysokú kvalitu samotnej strely z ríše snov... :-)

BARI - Slovenská mužská reprezentácia vo futsale zvládla vstup do kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Kolumbie.

Branislav Tesák

Branislav Tesák

Narodil som sa 27.6.1974 v Bratislave. Žijem v Petržalke - Ovsišti. Som ženatý, mám dve deti, syna (2005) a dcéru (2008). Po vychodení ZŠ som študoval na Gymnáziu Makarenkova (dnes Einsteinova) v Bratislave. Som absolventom katedry žurnalistiky na FiF UK. Už od vysokoškolských čias som pracoval v denníku Šport na futbalovom oddelení. Tam som zotrval do konca augusta 2003 a od 1. septembra 2003 pracujem v športovej redakcii TV JOJ. Medzi moje najväčšie záľuby patrí samozrejme šport, najmä futbal a futsal, ktorý ešte stále aktívne hrávam v Lige 40. Rád si prečítam alebo pozriem dobrú kriminálku.

Viac článkov od autora