Futsal - 28.12.2015 21:43

Bonus pre divákov! Nájazdy vo futsale! A v nich Falcaova ultra genialita!

Branislav Tesák Autor: Branislav Tesák | Zdroj: noviny.sk

Charitatívny zápas bol plný parádnych kúskov, fínt a gólov, vyvrcholenie prišlo v pre futsal nezvyklých samostatných nájazdoch.

Profesor futsalu opäť raz vyučoval...

Diváci sa však počas nich veľmi dobre bavili a bol to práve Falcao, ktorý ponúkol famózne zakončenie svojho sóla od polovice ihriska. Po prvej sťahovačke ľavačkou pred gólmanom, ktorý vybehol na hranicu šestky, nasledoval náznak druhej, to už však bolo "opitie rožkom" najhrubšieho zrna. Falcao loptu zobral pomedzi svoje nohy a lobom poza seba prehodil úplne "vyvaleného" brankára... To ale treba vidieť, takže hor sa na to!

BARCELONA - Rok Barcelony. Tak možno úplne pokojne nazvať uplynulý futbalový rok 2015, počas ktorého Katalánci získali až 5 cenných trofejí. Tú poslednú nedávno na majstrovstvách sveta klubov v Japonsku. Akúsi symbolickú bodku za parádnym rokom dali teraz kadeti "blau-granas", ktorí predviedli naozaj nádhernú gólovú akciu!

Branislav Tesák

Branislav Tesák

Narodil som sa 27.6.1974 v Bratislave. Žijem v Petržalke - Ovsišti. Som ženatý, mám dve deti, syna (2005) a dcéru (2008). Po vychodení ZŠ som študoval na Gymnáziu Makarenkova (dnes Einsteinova) v Bratislave. Som absolventom katedry žurnalistiky na FiF UK. Už od vysokoškolských čias som pracoval v denníku Šport na futbalovom oddelení. Tam som zotrval do konca augusta 2003 a od 1. septembra 2003 pracujem v športovej redakcii TV JOJ. Medzi moje najväčšie záľuby patrí samozrejme šport, najmä futbal a futsal, ktorý ešte stále aktívne hrávam v Lige 40. Rád si prečítam alebo pozriem dobrú kriminálku.

Viac článkov od autora