Futsal - 26.11.2016 19:41

Gól roka vo futsale?! Falcao a Ricardinho majú konkurenta! Volá sa Jakov Grcič...

Branislav Tesák Autor: Branislav Tesák | Zdroj: noviny.sk/youtube.com

Keby mal aj futsal svoju Cenu Ferenca Puskása za najkrajší gól roka - tak, ako má futbal a FIFA - bol by hráč menom Jakov Grcič horúcim kandidátom na jej zisk za rok 2016.

Tomuto futsalistovi klubu FC Split Tommy sa poriadne zadarilo v šlágri a zároveň regionálnom derby proti tímu Vrgorac. Jeho mužstvo bolo favoritom, veď je lídrom chorvátskej najvyššej súťaže, a túto svoju rolu aj naplnilo. Zvíťazilo 3:0, keď minútu pred prestávkou zvyšoval na dvojgólový rozdiel práve Jakov Grcič. Jeho nožničky boli bez čo i len najmenšieho preháňania famózne, no klobúk dole treba dať aj pred brankárom domácich, ktorý mu cez celú palubovku poslal priam milimetrovú asistenciu!

Branislav Tesák

Branislav Tesák

Narodil som sa 27.6.1974 v Bratislave. Žijem v Petržalke - Ovsišti. Som ženatý, mám dve deti, syna (2005) a dcéru (2008). Po vychodení ZŠ som študoval na Gymnáziu Makarenkova (dnes Einsteinova) v Bratislave. Som absolventom katedry žurnalistiky na FiF UK. Už od vysokoškolských čias som pracoval v denníku Šport na futbalovom oddelení. Tam som zotrval do konca augusta 2003 a od 1. septembra 2003 pracujem v športovej redakcii TV JOJ. Medzi moje najväčšie záľuby patrí samozrejme šport, najmä futbal a futsal, ktorý ešte stále aktívne hrávam v Lige 40. Rád si prečítam alebo pozriem dobrú kriminálku.

Viac článkov od autora