Futsal - 24.12.2017 14:00

Futsalisti ukázali, že majú obrovské srdce. Aj o tom sú Vianoce!

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: huste.tv

Pred zápasom domáceho Lučenca s Pinerolou, dva dni pred Vianocami, si futsalisti pripravili príjemné prekvapenie pre rodinu chorého dievčatka. Zdravie je to najdôležitejšie na svete. Nekúpiš si ho. Niekto bohužiaľ toľko šťastia ale nemá, rovnako ako malá Dominika. Preto aj každá najmenšia pomoc robí tých druhých silnejšími. 

Domáci kapitán MIMELu Lučenec Attila Fehervári, ktorý iba nedávno v rovnako zaplnenej hale ukončil svoju bohatú reprezentačnú kariéru šokoval rodičov Dominiky, pre ktorých si pripravil prekvapenie. „Myšlienka pomôcť tejto osudom ťažko skúšanej rodine s ťažko chorým dieťatkom mi napadla už niekedy v lete. Rodinu naviac okradol neznámy zlodej, tak som im pomohol s kúpou kočíka. Keďže majú ťažký osud, urobili sme v mužstve finančnú zbierku, poprosil som pred zápasom aj nášho súpera z Bratislavy, či sa k nám futsalisti Pineroly pridajú a podarilo sa nám vyzbierať nádhernú sumu 800 eur,“ povedal Attila Fehervári.

Zdroj: huste

​Malá Dominika v polčasovej prestávke vyžrebovala aj prvú cenu, televízor. Šťastný výherca sa rovnako pridal ku zbierke a rodine venoval ďalších päťdesiat eur! „Určite aj o rok sa tu takto rovnako stretneme a tiež pomôžeme,“ doplnil šikovný hráč číslo 6, rovnaké obliekal aj v najcennejšom národnom drese.