Hokej - 26.08.2019 17:37

Treba dobre hrať aj vyzerať. Jágr predstavil nové dresy

Zdroj: huste.tv

Hokejisti Kladna sú necelé tri týždne pred štartom svojej nováčikovskej sezóny v českej Extralige a poctivo sa na ňu pripravujú. V kádri s Jágrom, rakúskym veteránom Lakosom či Kanaďanmi Brendonom Nashom, Bradym Austinom a Brendanom O'Donnelom môže ísť o celkom ambiciózny tím a ako uviedol hrajúci majiteľ klubu Jaromír Jágr: "Cieľ sezóny je jednoznačný - výborne vyzerať a výborne hrať!"

Na oficiálnej tlačovej konferencii klub predstavil novučičké sady dresov, v ktorých vykorčuľuje do bojov v elitnej spoločnosti štrnástich českých hokejových klubov. Zároveň dodal, že prvá časť predsezónnych ambícií je už samotným návrhom dresov splnená a "Rytierom" to na ľade pristane. Ostáva už len dotiahnuť druhú časť a skutočne sa stať konkurencie schopným mužstvom.

Klubové farby Kladna ostanú oproti minulým rokom nezmenené a pôjde o modro-biely tím. Predstavená však zároveň bola aj tretia sada. "Je tradíciou mať aj tretí dres na výnimočné zápasy. Verím, že minimálne raz alebo dvakrát počas sezóny budú využité. Napríklad na Vianoce, prípadne k historickým zápasom proti špecifickým tímom," cituje Jágra oficiálny web.