Hokej - 21.10.2019 18:06

Takto na hejterov! Čiliak toho svojho pozval na tréning

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Facebook

Je ich plný internet a veľmi radi prezentujú svoje kritické názory na každého, kto sa motá okolo ich klubu. Známa a obohraná pesnička internetových "hejterov", ktorí možno sami hokejku v rukách nikdy nedržali, no na profesionálnych hráčov majú plno kritických komentárov. Športovca občas takéto niečo zamrzí a ojedinele to nenechá len tak.

V českom internetovom prostredí sa činil slovenský brankár Marek Čiliak, do ktorého sa jeden z fanúšikov oprel pri zverejnení zápasovej zostavy na duel s Hradcom Králové. Ten sa zveril, že mu zvolenský odchovanec vadí už len preto, že je Slovákom a navyše prišiel z Komety Brno. Preto má vraj pramalú motiváciu odovzdať Zlínu všetko a je to na jeho výkonoch vidieť. "Ja by som ho odstránil. Je zlý. Nevie. Stojí tam, jak motovidlo. I ja, ako amatér, by som si proti nemu veril," pokračoval kritickým tónom na gólmana, ktorého označil za "slovenský nezmysel".

To však ešte nepredpokladal, že v diskusii sa vyskytne aj samotný kritizovaný brankár. Ten hejtera dôstojne pozdravil a pozval na tréning. "Ahoj, v utorok o 9 ráno je zraz pred zimákom. Zober si výstroj a vybavím ti priestor. Neber to vôbec v zlom. Zatrénuješ si a môžeš sa ukázať. Možno ťa podpíšu. Myslím to úplne vážne, ukáž sa." napísal slovenský brankár a na odpoveď dostal okamžite množstvo priaznivých reakcií. Že sa diskutér skutočne príde strápniť, je málo pravdepodobné. Možno v sebe akurát zmobilizuje sily na ďalšiu kritickú odpoveď.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora