Hokej - 29.10.2019 19:45

Problémy v Pardubiciach. Miestne Dynamo muselo odohrať zápas s juniormi

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: Huste.tv/Dynamo Pardubice

Dnes v dopoludňajších hodinách informovalo Dynamo Pardubice na svojej webovej stránke informáciu, že hráčov trápi črevná viróza. Tá prevláda v rámci celej kabíny a tak na dnešný duel na pôde Karlových Varov museli nastúpiť juniori.

Tí dnes mali pôvodne hrať derby zápas s Hradcom Králové, no ten musel byť preložený: "Je to pre nás veľmi nepríjemné. V noci na dnes sa u väčšiny hráčov začali objavovať príznaky, ráno náš lekár vyhlásil niekoľkodňovú karanténu. Snažili sme sa to vyriešiť dohodou so súperom o preložením zápasu, čo je bežný postup, no vo Varoch nám nevyhoveli a tak musíme poskladať tím z juniorov. Celú vec komplikuje ešte to, že juniori dnes mali hrať derby s Hradcom Králové," povedal športový riaditeľ Pardubíc Jaromír Kverka.

Zápas napokon mladí hokejisti nezvládli. Po úvodných dvadsiatich piatich minútach totiž prehrávali už 0:6 a napokon z Karlových Varov odchádzali s prehrou 0:8. O tú sa dvoma gólmi zaslúžil aj slovenský reprezentačný útočník Dávid Gríger. Bodoval tiež skúsený obranca Dominik Graňák, ktorý zaknihoval asistenciu. Pardubice sa v prebiehajúcej sezóne trápia, keď nazbierali v úvodných pätnástich kolách len trinásť bodov. Odlišne sú na tom Karlove Vary, ktoré sa s tridsiatimi bodmi nachádzajú medzi najlepšou trojkou súťaže.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora