Hokej - 25.12.2019 09:57

Ruské hokejistky bojujú o pozornosť obnaženým kalendárom

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Veľa odvetví ženského športu si zaslúži svoju pozornosť, niekedy dokonca viac ako mužskí kolegovia, avšak dobrý výsledkový potenciál sa im zďaleka nedarí naplniť ideálne. Ženská hokejová reprezentácia Ruska sa rozhodla, že sa pokúsi na mužského fanúšika zacieliť veľmi pudovo a pripravila kalendár pre rok 2020. Hráčky siedmich rôznych klubov pod hlavičkou Ženskej hokejovej ligy zhodili oblečenie a zapózovali v témach rôznych ročných období.

Ruská tlač píše o úmysle ukázať nežnejšiu stránku športovkýň z tohto tvrdého športu a vyzdvihuje slušný potenciál zarábať, ktorý bez pochýb tento zvodný kalendár bude mať. Na sociálnych sieťach sa už teraz objavilo niekoľko fotografií, ktoré naznačujú, že sa mužský fanúšik bude mať na čo pozerať. Nápad si vyslúžil prívlastky ako "najkrajší ženský nežný kalendár". Faktom je, že nejde o žiadne prekročenie hraníc na štýl reklamy na autoservis. Fotografovi sa skutočne podarilo ukázať jemnosť a slušným spôsobom pošteklil zmysly cieľovej skupiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ????????? ???? (???) (@whl_ru),

Pri pohľade na brankárku Jelizavetu Kondakovú, v kvetoch ležiacu Aľonu Starovojtovovú či dvadsaťročnú Ninu Pirogovú, by aj fanúšik odpustil prehry 0:10 a 0:8 s Američankami či 0:7 s Kanadou v boji o bronz na ostatných majstrovstvách sveta.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora