Hokej - 16.08.2020 14:11

Vznikla pieseň o Jágrovi. Ten to nenechal bez komentára

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Populárny český hudobník Jan Pokorný, známy ako Pokáč, pobavil nielen športovú verejnosť svojou novou pesničkou, ktorú venoval Jaromírovi Jágrovi. V nej sa vžil do kože legendárneho hokejistu a pripravil cez jeho osobu vyznanie partnerke. Poňal to polovážnym spôsobom, pri ktorom síce pôsobí milo, ale veršami značne žartuje o živote a kariére hokejovej hviezdy, ktorá vraj s profesionálnou kariérou skončí až vo svojich 105 rokoch.

Rýmy ako "keď mi sľúbiš, že navždy môžem byť tvoj Jaromír, sľubujem, že už nikdy nenechám si narásť 'knír'" alebo "na rukách prenesiem ťa snadno, milovať ťa budem jak Rytierov Kladno" dodávajú pesničke bláznivý šmrnc. Jágr opäť potvrdil, že mu humor nie je cudzí a Pokáčovo dielo si vzal na paškál. Nesúhlasil s pasážou o tom, že vstáva o piatej ráno a prípadné nepripravené raňajky nahradí žuvačkami "bubble tape", ktoré sa už nepredávajú a absencia raňajok by ho naštvala. Zasmial sa aj na pasáži o rovnako silnej láske k priateľke ako ku Kladnu. "Ty vole, to teda neviem," uškrnul sa po vypočutí tejto časti pesničky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),

Posledná sloha sa však podľa hodnotenia druhého najproduktívnejšieho hráča v histórii NHL Pokáčovi vydarila. K dĺžke kariéry do 105 rokov nemal jedinú pripomienku a k tomu, že deti prídu na rad až potom, pokiaľ sa to bude dať, skonštatoval s úsmevom: "Myslím, že to ešte pôjde"

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora