Hokej - 12.05.2021 15:42

Putin znova zažiaril. Koľko gólov nastrieľal tentoraz?

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv/youtube

Prezident Ruskej federácie opäť nechýbal na ľade počas Nočnej hokejovej ligy, ktorú v roku 2011 sám založil a pravidelne sa na nej objavujú bývalí hokejisti sovietskych aj ruských čias a významné osobnosti ruského politického aj obchodného diania. Vladimir Putin je tradične hviezdou večera a inak tomu nebolo ani v tomto prípade, kedy nastrieľal osem gólov.

O jeho hokejovom umení sa vie veľa a pravidelne ho v spoločnosti domácej smotánky dokazuje. Nejde pritom o jediný šport, v ktorom sa mu darí a rád ho praktizuje. Po jeho boku tentoraz korčuľovali mená ako Pavel Bure, Alexej Kasatonov alebo Viačeslav Fetisov. Putinových osem gólov bolo základným stavebným kameňom exhibičného víťazstva 13:9. Po zápase navyše žiaril spokojnosťou, ďakoval usporiadateľom a tešil sa z toho, že Nočná hokejová liga oslavuje svoje desiate narodeniny.

"Taktiež by som chcel poďakovať všetkým hokejovým hviezdam, nielen tým z Ruska, ktoré sa podieľali na tejto významnej udalosti pre celú krajinu a pre milióny ľudí, ktorí ju sledovali," dodal prezident krajiny.