Koronavírus - 15.03.2020 17:33

UFC zatiaľ turnaje pre koronavírus neruší

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Včera večer sa uskutočnil galavečer UFC Fight Night 170, na ktorom sa predstavil aj český zápasník David Dvořák. Ten si pri svojej premiére pripísal víťazstvo a bude tak čakať na vývoj situácie. Nasledujúci turnaj najprestížnejšej organizácie sveta by sa mal konať už počas ďalšieho víkendu a doposiaľ všetko vyzerá tak, že sa aj naozaj uskutoční.

Pôvodne to mal byť galavečer v metropole Anglicka. Dnes však UFC prišlo s informáciou, podľa ktorej sa turnaj v Londýne neuskutoční a organizátori tak hľadajú novú lokalitu. Do úvahy údajne prichádza aj presunutie do Spojených štátov, čo zrejme nepoteší fanúšikov na Britských ostrovoch. Nateraz zostáva otázne či to bude, podobne ako včera, podujatie bez divákov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Statement on #UFCLondon ???

Príspevok, ktorý zdieľa UFC Europe (@ufceurope),

UFC však v blízkej budúcnosti má na programe hneď niekoľko turnajov. Podľa slov prezidenta organizácie Danu Whita by sa ale žiaden z nich nemal rušiť. V niektorých mestách síce už vydali zákaz organizovania akýchkoľvek podujatí, no šéf obrovského kolosu plánuje situáciu vyriešiť. Zrejme sa tak elitná MMA organizácia snaží o nárast nových priaznivcov. V dobe, kedy sa takmer žiadne športové podujatie nekoná, tak môže zostať jedinou “záchranou” pre fanúšikov práve MMA.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora