Koronavírus - 21.04.2020 12:02

Rovnaký meter aj na hviezdy! Na ihrisku ho strážia a z parku ho vyhodili!

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: sita, huste.tv

Ani šesť majstrovských prsteňov za triumf v prestížnom Super Bowle v americkom futbale neuchránilo elitného quarterbacka Toma Bradyho od toho, aby ho na slnečnej Floride nevykázali z parku.

Nová posila klubu Tampa Bay Buccaneers, ktorá predtým dlhodobo pôsobila v tíme New England Patriots, sa totiž vybrala do parku napriek tomu, že miestne nariadenia to nepovoľovali. Brady si chcel v parku zacvičiť a pracovať tak na svojej kondícii.

Toma Bradyho v parku zazrela v pondelok jedna z členiek hliadky, ktorá sledovala dodržiavanie pravidiel spojených s prevenciou proti šíreniu koronavírusu. Až keď podišla bližšie, aby previnilca poslal preč, spoznala v ňom elitného športovca. Informácie priniesla starostka Tampy Jane Castorová.

Miestna radnica ešte v pondelok na twitteri napísala: "Prepáč Tom Brady! Náš park sa nemôže dočkať, kedy opäť privíta teba aj ďalších našich obyvateľov. Všetko však až skončení opatrení. Dovtedy zostaň v bezpečí a drž sa doma v maximálnej možnej miere. Pomôžeš tým sploštiť krivku šírenia ochorenia."

Tom Brady sa s rodinou presťahoval na slnečnú Floridu a prenajal si dom od niekdajšej bejzbalovej hviezdy Dereka Jetera. Štyrikrát najužitočnejší hráč Super Bowlu po skončení ostatnej sezóny nepredĺžil zmluvu s Patriots a podpísal kontrakt s Bucaneers na dva roky.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora