Koronavírus - 29.04.2020 21:51

Müller drie ako kôň. Na obnovenie sezóny sa pripravuje v stajni

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Mnohé športové hviezdy si počas karantény spestrili svoj program rôznymi aktivitami. Občas mali viac, občas menej športový charakter a vo viacerých prípadoch to bolo na míle vzdialené od tradičných areálov, v ktorých sa zdržujú. Nemecký futbalista Thomas Müller si to dokonca namieril medzi kone a tréningovú jednotku absolvoval v priestoroch, kde sa obvykle pripravujú zvierací špecialisti na derby alebo steeplechase.

Spoločne s 30-ročným útočníkom si v tréningovom tempe vyklusával aj koník a podobný kombinovaný tréning zrejme športový svet ešte nevidel. Ocenil to aj Müllerov zamestnávateľ, ktorý krátke video zazdieľal na svojom profile na Facebooku aj Instagrame. Pokiaľ by sa mal bundesligový program skutočne obnoviť, Bayern bude potrebovať mať svoje ofenzívne esá vo forme.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FC Bayern München (@fcbayern),

Už teraz má jednoznačne najlepší útok v súťaži, keď počas 25 kôl zaznamenal 73 gólov. Najväčšou mierou k tomu prispel 25-gólový Lewandowski, po ňom 11-gólový Gnabry a Coutinho s 8 gólmi. Müller je štvrtým najlepším strelcom tímu, keď mal v tejto sezóne o čosi pomalší rozbeh, no od decembra mu to padá pravidelne.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora