Novinky - 07.10.2020 14:25

Kto môže hrať hokej? Aj Michalovce odkladajú zápasy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: sita/huste

Už aj v tíme lídra Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce šarapatí koronavírus. Hráči A-mužstva spolu s členmi realizačného tímu prerušili tréningový proces a sú v domácej karanténe. Michalovčania neodohrajú v pôvodných termínoch zápasy najbližšie dva domáce zápasy Tipos extraligy - s Novými Zámkami (9. 10.) a Popradom (11. 10.).

"Vzhľadom na skutočnosť, že jeden z členov realizačného tímu bol pozitívne testovaný na COVID-19, hráči Dukly prerušili tréningový proces. K celej veci sme pristúpili zodpovedne a komunikujeme už s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Michalovciach. Hráči spolu s realizačným tímom sú v domácej karanténe. Po spoločnom otestovaní celého mužstva veríme, že sa ďalší prípad neobjaví a budeme môcť pokračovať v tréningovom a zápasovom procese," informovali Michalovčania na svojom facebookovom profile.

Hokejisti Michaloviec majú po dvoch zápasoch Tipos extraligy 2020/2021 na čele tabuľky plný počet 6 bodov a skóre 9:5. Najprv doma zdolali Slovan Bratislava 4:1 a potom uspeli aj v Banskej Bystrici (5:4). Pre nákazu koronavírusom už museli svoje zápasy v úvode nového súťažného ročníka odložiť aj tímy Nových Zámkov, Košíc, Miškovca a Liptovského Mikuláša.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora