Koronavírus - 20.10.2020 16:24

Odložený zápas Capitals opäť odložili. Čo sa deje?

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: sita

V utorok mala Bratislava hostiť dohrávku 1. kola nadnárodnej hokejovej súťaže Ice Hockey League medzi domácim tímom iClinic Bratislava Capitals a talianskym klubom HC Bolzano Foxes, no opäť do hry vstúpil koronavírus.

 Pôvodne sa mal tento duelu hrať už v druhej polovici septembra a pre Bratislavčanov to mala byť premiéra v novej súťaži. Taliani sa však vtedy tesne pred príchodom do Bratislavy otočili a odcestovali domov, keďže niekoľko hráčov malo pozitívne výsledky na ochorenie COVID-19.

Vedenie súťaže zápas odložilo, hrať sa mal práve v utorok 20.10. Ani v tomto termíne sa však súboj hrať nebude. "Zápas je z dôvodu viacerých pozitívnych nálezov na ochorenie COVID-19 v tíme súpera zrušený a odložený na neurčito," informovalo vedenie bratislavského klubu.

Koronavírus medzičasom neobišiel ani Bratislavčanov, ktorí už majú za sebou izoláciu a opakované testy. Klub iClinic Bratislava Capitals doteraz absolvoval v IHL len štyri stretnutia, hokejisti Bolzana päť. Najviac ich má na svojom konte Innsbruck - až osem.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora