Koronavírus - 31.10.2020 15:04

Koronavírus v kabíne Serede, vedenie súťaže odložilo dve stretnutia

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: sita

Kým doteraz na území Slovenska koroanvírus "šarapatil" najmä v kluboch najvyššej hokejovej súťaže, tentokrát sa objavil vo fortunaligovom futbalovom tíme ŠKF Sereď. Vedenie Fortuna ligy 2020/2021 preto muselo pristúpiť k dokladu najbližších dvoch zápasov tohto celku. Informuje o tom oficiálny web Únie ligových klubov (ÚLK).

"Dnešné testovanie hráčov a realizačného tímu ŠKF Sereď odhalilo viacero pozitívnych prípadov nakazenia koronavírusom v klube. Výsledok je taký, že Sereď nemá v zmysle Usmernenia ÚLK o pozitívnom prípade COVID-19 dostatočný počet negatívnych hráčov, aby nastúpila na zápas 12. kola Fortuna ligy. Keďže všetci pozitívne testovaní musia ísť okamžite do karantény na desať dní, nebude môcť Sereď nastúpiť ani na ďalšie ligové kolo. O nových termínoch zápasov vás budeme informovať," referuje web fortunaliga.sk.

Futbalistom Serede patrí po jedenástich dueloch aktuálnej sezóny ôsma priečka tabuľky, na šieste Zlaté Moravce aj siedmu Nitru stráca dva body a rovnako dva body má k dobru pred deviatou Senicou. Už

Sereď mala v nedeľu 1. novembra hostiť Dunajskú Stredu a počas nasledujúceho víkendu mala cestovať do Senice.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora