Novinky - 22.04.2018 22:44

Iskra zhasla! Nechutný útok na hokejistov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: huste.tv

Nechutná dohra šiesteho finále Kaufland playoff Tipsport ligy medzi HC 05 iClinic Banská Bystrica a Dukla Trenčín (2:3) zaskočila každého slušného človeka. Rozvášnená skupina agresívnych divákov slovne zaútočila na kapitána Trenčanov Branka Radivojeviča, ktorých oddeľoval len hlúčik novinárov a dobýjali sa aj do kabíny domácich hráčov, kde už zasahovala aj polícia a lietali tam päste, keď chceli svojim hráčom ozrejmiť, ako sa hrá za ich klub. Pred šatňou sa v tom momente konali pozápasové rozhovory s médiami a v kabíne baranov sa museli skrývať novinári. Tlačová konferencia s trénermi sa ani neuskutočnila. 

Dukla Trenčín vyrovnala stav finálovej série z 0:3 na 3:3 a to bolo na psychiku niektorých domácich fanúšikov príliš. Trikrát nevyužitá možnosť na oslavu majstrovského titulu...Je tu teda siedmy zápas a hokejistom Banskej Bystrice tento incident na pohode nepridal. 
Siedmy a rozhodujúci finálový duel sledujte s nami na HUSTE.tv v utorok od 18:00h. 

Zápasu sa zúčastnil aj Marián Gáborík, ktorý fandil Dukle v drese Marcela Hossu. Našťastie sa s ním stihla porozprávať v dobrej nálade cez prestávku 6. finále moderátorka Overtajmu Simona Leskovská.