Novinky - 23.05.2018 09:20

Škriniar prezradil, kde bude hrať, ale TOTO nepovedal

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv

V rámci osláv 110. výročia od založenia MŠK Žilina sa konal aj pred kamerami HUSTE.tv charitatívno-exhibičný zápas legiend Žiliny. Na trávniku boli od Mareka Mintála, Šestáka, Barčíka, Zabavníka aj mladíci ako napríklad Milan Škriniar. Tento šestnásťnásobný slovenský reprezentant hovoril aj pre nášu televíziu nielen o tom, kde bude hrať v nasledujúcej sezóne. 
"Aj my mladší sme radi, že si môžeme zmerať sily so staršími a je to príjemné pobavenie ako pre nás, tak aj pre fanúšikov. Teší nás ich záujem. Vrátil som sa sem po dvaapol roku. Mohol som sa tu po náročnej sezóne vydýchať."
Oddych po náročnej sezóne si skutočne zaslúži. "Po siedmich rokoch sa Inter dostal do Ligy majstrov, čo všetkých teší. Môj cieľ bol kvalifikovať sa s Interom do Ligy majstrov a hrať budúci rok s Interom Ligu majstov. Cieľ sme splnili a na tomto sa nič nemení."

To znamená, že akékoľvek špekulácie o odchode sú v tejto chvíli bezpredmetné. Slovenský reprezentant prišiel na San Siro vlani v lete zo Sampdorie Janov a v Serii A nevynechal v tejto sezóne jedinú minútu. Jeho  stabilne vynikajúce výkony si všimol aj prestížny portál goal.com a neváhal ho zaradiť do najlepšej jedenástky ročníka. "Je to super, je to skvelé. Teší ma to. Verím, že to v budúcej sezóne bude ešte o niečo lepšie." 

A prezradí Milan Škriniar aj svoju obľúbenú taliansku vetu?