Novinky - 30.06.2018 19:13

Vo Vrakunskom lesoparku našli telo muža, má ísť o futbalistu Juraja Halenára

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: jojšport, TV JOJ

V sobotu popoludní našli v bratislavskom parku, zvanom Vrakunský lesopark, telo muža. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania má ísť o bývalého futbalistu Artmedie Petržalka aj Slovana Bratislava, Juraja Halenára.

Juraj Halenár bol nezvestný už druhý deň. Len predvčerom oslávil 35. narodeniny. Na miesto podľa zistení TV JOJ prišla jeho sestra aj niekoľko futbalistov. Televízii JOJ informáciu potvrdili tri nezávislé zdroje.

Polícia oficiálne nepotvrdila totožnosť muža. "V sobotu v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života vo Vrakunskom lesoparku. Oznámenie hliadka PZ preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár. Pre zistenie presných príčin smrti bola nariadená súdna pitva. Totožnosť muža polícia zistila, ide o 35-ročného Trnavčana. Vecou sa zaoberá Obvodné oddelenie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave 2. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," potvrdila pre TV JOJ hovorkyňa KR PZ v Bratislave Veronika Slamková.

Juraj Halenár bol odchovancom trnavskej Lokomotívy, obliekol postupne dresy troch bratislavských klubov - Inter, Artmedia, Slovan. Prvý ligový gól strelil v drese Interu Bratislava 4. mája 2002 v stretnutí s Tatranom Prešov (3:0). Je  najlepším strelcom slovenskej najvyššej futbalovej súťaže - vsietil v nej 125 gólov. Až 5-krát získal majstrovský titul - 4-krát so Slovanom a raz s Artmediou.