Novinky - 18.07.2018 09:26

Dvaja hráči Chelsea sa dohodli s Realom

Zdroj: sita/huste.tv

Podľa francúzskeho RMC Sport sa 26-ročný najlepší brankár svetového šampionátu v Rusku, Thibaut Courtois, ocitne v Reale Madrid za 35 miliónov eur. Zmluva by mala znieť na 4 roky. Informácia vyšla len krátko po tom, čo francúzska tlač informovala, že s kráľovským madridským klubom je ústne dohodnutý aj kapitán Belgicka Eden Hazard.

Courtois bol od roku 2011 pod zmluvou s londýnskou Chelsea, ale do roku 2014 bol zapožičaný do Atlética Madrid. Ďalšie štyri sezóny odchytal v Chelsea a v najvyššej anglickej súťaži si pripísal 16 zápasov s čistým kontom. Získal aj ocenenie Zlatá rukavica. Londýnskemu klubu patril v predošlých šiestich sezónach aj Hazard. Jeho prestup na Pyrenejský polostrov hlási tlač vo Francúzsku.

Zdroj: sita

​Hazard v Rusku priviedol "červených diablov" k historickému 3. miestu. Po sobotňajšom víťazstve nad Anglickom (2:0) jasne naznačil, že má v úmysle ukončiť pôsobenie na Stamford Bridge. "Mám za sebou šesť rokov v Londýne a teraz aj skvelé majstrovstvá sveta. Možno už nastal čas skúsiť aj niečo iné," povedal Eden Hazard. "Konečné rozhodnutie však nie je na mne, ale na Chelsea. Pôjdem teraz na dovolenku a potom uvidím, čo sa stane. Moje meno ste už spojili azda so všetkými klubmi. Budúci týždeň to bude možno Bayern Mníchov, ale viete aká je moja priorita, nik iný ako Real," povedal 27-ročný krídelník.