Novinky - 19.07.2018 19:52

Ostrava hore nohami kvôli Jágrovi

Zdroj: huste.tv

Český hokej je presvedčený, že Jaromír Jágr bude svojim Rytířom z Kladna k dispozícii pre celý ročník 2018/19 a pokúsi sa ich dostať do Extraligy. Ešte predtým však príde niekoľko náročných zápasov proti mužstvám s rovnakými ambíciami. Súčasťou WSM ligy je napríklad Slavia Praha, Dukla Jihlava, ale aj Poruba. Práve posledný spomenutý celok sa na duely s Kladnom už teraz intenzívne pripravuje.

Hneď v druhom kole čaká Kladno cesta do ostravského okresu, no Poruba v súčasnosti svoj štadión rekonštruuje. Vedenie sa pohrávalo s myšlienkou, že by sa na celé dva mesiace presťahovalo do Ostravar Arény, lenže kolízie s rôznymi akciami by pohodlie mužstva narušili. Tak či tak, po lístkoch na Jágra sa určite len tak zapráši. Iné možnosti tak Poruba nevidí.

Druholigový duel Poruby s Kladnom sa podľa všetkého bude hrať v desaťtisícovej aréne, ktorá je domovom extraligových Vítkovíc a hrali sa v nej aj majstrovstvá sveta 2004 a 2015. Teraz už len čakať, či legendárna "šesťdesiat osmička" bude zdravá a či sa porubský hokej dočká závidenia hodného kotla.