Novinky - 20.07.2018 12:16

Sagan vysvetlil, prečo rieši ROZCHOD počas Tour de France

Nedá sa to čítať! Diskusie slovenského internetu ovládla saganománia, ale netýka sa len jeho športových úspechov, ale aj rodinného tajomstva. Prečo prišlo k rozchodu? Čo sa stalo? Aký je dôvod fejsbúkových postov počas Tour de France? Peter Sagan v autobuse počas presunu na štart 13. etapy TdF nakrútil video, ktoré vám prinášame. 

"Asi sa všetci pýtate, prečo som túto smutnú novinku nechal pustiť počas Tour de France. Nemal som to za potreby a nechcel som to púšťať počas Tour de France," uviedol na úvod Sagan.

Slovenský cyklista prosí o rešpektovanie súkromia. "Ako som povedal vo svojom vyjadrení, rozchádzame sa v dobrom. Musíme ochrániť aj Marlona. Pokúsime sa, aby sme mu pomohli vyrásť v tom najlepšom smere," dodal Sagan.

"Robím to preto, aby som ochránil Katku a malého Marlona...Nie, za naším rozchodom nie je žiadna druhá žena. Ďakujem za pochopenie. Dúfam, že to dobre dopadne," dodal súčasný držiteľ zeleného dresu na Tour de France.

​Správu o rozchode zverejnil Peter Sagan na svojom facebooku v stredu večer. Okamžite sa rozniesla do celého sveta a jeho fanúšikovia neverili, čo čítajú. Hneď po zverejnení sa začali objavovať komentáre o tom, že je to hoax alebo vymyslená správa. Dokonca aj to, že im niekto nabúral facebookové účty.

BRATISLAVA - Cyklista Peter Sagan (28), ktorý momentálne na prestížnej Tour de France bojuje o svoj šiesty zelený dres, na sociálnej sieti šokoval fanúšikov statusom o rozchode s manželkou Katarínou.

​Saganovci sa zobrali v novembri 2015 v Dolnom Kubíne. Minulý rok sa im narodil syn Marlon, ktorý dostal požehnanie aj na audiencii u pápeža Františka vo Vatikáne.

​Peter Sagan je na práve prebiehajúcej Tour de France držiteľom zeleného dresu pre najlepšieho špurtéra.

Saganovi na najťažších pretekoch držia palce aj obyvatelia jeho rodného mesta. Pozrite si archívnu reportáž: