Novinky - 21.07.2018 17:12

Cristiano Ronaldo je v Taliansku snáď všade

Zdroj: huste.tv

Bývalá hviezda Realu Madrid či Manchestru United sa prestupom do Juventusu postarala pravdepodobne o najväčšiu bombu tohto prestupového obdobia a hore nohami pre to nie je len samotný taliansky klub. Transfer Cristiana Ronalda bol zrealizovaný za 117 miliónov eur, čo sa "Starej dáme" za nejaký čas možno vráti na masívnom predaji dresov. Len Portugalčan mal doteraz stihnúť predať cez oficiálny fanshop viac dresov ako sa predali za celý ročník 2017/18. Keď to ide s futbalovými suvenírmi, prečo nie aj s tými nefutbalovými? Takto uvažoval nejeden Talian, a tak má Ronaldo už svoju kávu, zmrzlinu, pizzu či toaletný papier.

Jedným z príkladov je miestny päťdesiatnik predávajúci zmrzlinu, ktorý do svojej ponuky zahrnul aj špeciálnu príchuť CR7. Zákazníci ju vypredávajú napriek tomu, že z názvu nie je úplne zrejmé, ako asi chutí. Má ísť o portugalský višňový likér s čokoládou a smotanou. Prispôsobili sa aj pizzérie, v ktorých je Cristiano Ronaldo rovnako na zjedenie. Syrová pizza zaujme čiernymi olivami naaranžovanými tak, aby vytvorili číslicu 7.

Taliansko však nie je len Turín a na veľký prestup reagoval aj rival z Neapola. Tam dali podobizeň CR7 vyobraziť na toaletnom papieri. Priaznivci SSC ho kupujú vo veľkom. Ich záujmom nie je Ronalda ochutnať, ale maximálne sa doňho utrieť.