Novinky - 15.08.2018 10:00

Murray si na horskej dráhe vykričal hlasivky, potom v Cincinnati vypadol

Zdroj: huste.tv/youtube

Tenisová sezóna sa pred časom presunula na tvrdý povrch a vrcholom tohto obdobia bude US Open na prelome augusta a septembra. Ešte predtým je však na programe turnaj v Cincinnati, ktorého hlavná súťaž odštartovala v pondelok. Andy Murray sa s Nickom Kyrgiosom vydali na východ USA skôr, aby navštívili zábavný park Kings Island v Ohiu. O zážitok sa Murray podelil na sociálnej sieti. Ako vidieť, poriadne si to užil.

"Úžasná zábava s Nickom Kyriosom dnes na Kings Island. Nebáli sme sa... úprimne. Ospravedlňujem sa za slovník." napísal Brit k videu. Ospravedlnenie sa týkalo vulgárnych výkrikov, ktoré občas jazdu sprevádzali, no na internete ich nájdeme už prevažne s vypnutou alebo cenzúrovanou zvukovou stopou. Austrálčan Kyrgios má zjavne s podobnými zábavkami väčšie skúsenosti a jazdu na horskej dráhe prežíval, na rozdiel od svojho spolusediaceho, s úsmevom na tvári.

Samotný turnaj v Cincinnati mal byť pre Andyho Murrayho jedným z prvých pokusov napraviť veľmi zlý rok. Aktuálne sa nachádza na 375. mieste svetového poradia, čomu zodpovedal aj žreb. Hneď v druhom kole narazil na Lucasa Pouillea, s ktorým prehral 1:6, 6:1 a 4:6. Nick Kyrgios má svoj prvý zápas ešte len pred sebou a jeho súperom bude Denis Kudla.