Novinky - 19.08.2018 11:52

Vie, ako zaujať. Bouchardová si pozrela novinky a je na titulkách

Zdroj: huste.tv/Instagram

Ženský tenis okrem zaujímavých výmien prináša často aj príjemný pohľad pre pánske oko a samotné hráčky z okruhu WTA si to dobre uvedomujú. Preto niektoré občas zverejnia nejakú tú šteklivú fotografiu, na ktorej práve raketu v rukách nedržia. Príkladom je aj Eugenie Bouchardová. 24-ročná Kanaďanka má na sociálnych sieťach mnohých nápadníkov, ostatne, s jedným z nich vytvorila aj pár.

Bouchardová zviedla v osemfinále turnaja vo Vancouveri strhujúcu vyše dvojhodinovú bitku s Ukrajinkou Katerynou Kozlovovou, a tá mala víťazný koniec. Po výsledku 6:4. 5:7 a 6:1 potrebovala chvíľku na regeneráciu, a tú si vybrala v bazéne. Počas tohto relaxu zaujala atraktívnou selfie v plavkách, no hlavne pózou pri sledovaní televízie. V popise tvrdí, že ju len zaujalo televízne spravodajstvo a aktuálne novinky zo sveta, ale tomu sa verí pomerne ťažko. Genie touto "momentkou" nazbierala na Instagrame takmer 200 tisíc lajkov a opäť sa dostala do povedomia fanúšikov.

Post match cool down

Príspevok, ktorý zdieľa Genie Bouchard (@geniebouchard),

Výkony kanadskej tenistky pritom až také oslnivé nie sú. Vo Vancouveri bola vyradená hneď v ďalšom kole Japonkou Hibinovou a v stále čerstvom svetovom poradí jej patrí 128. priečka. V roku 2014 však bola už aj na piatom mieste, čo je zatiaľ jej kariérne maximum. Pomohla si k nemu finálovou účasťou vo Wimbledone, kde nestačila na Češku Kvitovú. Svoje prednosti si napriek tomu uvedomuje veľmi dobre a na jej instagramovom profile sa zvodné fotografie objavujú pravidelne.