Novinky - 14.09.2018 14:20

Las Vegas zlákalo ľudí na futbal polčasovou súťažou za 5 tisíc dolárov

Zdroj: huste.tv/youtube

Keď sa fanúšikom príliš nechce ísť na futbal, treba ich k tomu nejakým spôsobom motivovať. A keď to nejde výsledkami tímu, vedenie občas pristúpi aj k raritným riešeniam. Obzvlášť v Las Vegas, kde majiteľ futbalového klubu pripravil pre prítomných dážď bankoviek.

Niekoľko šťastných fanúšikov, permanentkári a držitelia vstupeniek od sponzorov a partnerov sa cez polčasovú prestávku dostali na trávnik a mali možnosť chytať slušný balík peňazí, ktoré na nich sypal majiteľ klubu Brett Lashbrook. V súčte takto v priebehu niekoľkých desiatok sekúnd "napršalo" päť tisíc dolárov a na štadióne klubu Las Vegas Lights si z toho spravili poriadne nákladnú polčasovú súťaž.

Ľudia sa spoločne s maskotom plazili po trávniku a naháňali bankovky, ktoré poletovali vo vetre alebo dopadli na hraciu plochu. Aktivitu si majiteľ trénoval už deň predtým a dúfal, že vietor nebude počas jeho akcie prisilný. Fanúšikovia Lights by podobnú aktivitu privítali aj častejšie, no vedenie by mohlo radšej niečo investovať do posíl. Účastník druhej americkej ligy, v ktorej mu konkurujú napríklad B-tímy LA Galaxy, New York Red Bulls a Toronto FC, patrí medzi najslabšie celky.