Novinky - 19.09.2018 10:20

Škriniarov víťazný debut, suverénna Barcelona s hetrikom Messiho

Zdroj: sita, huste.tv

Inter Miláno v B-skupine doma zdolal Tottenham Hotspur 2:1. V základnej zostave "nerazzurri" sa predstavil aj Milan Škriniar, ktorý pri svojom debute v najprestížnejšej klubovej súťaži na starom kontinente absolvoval celý zápas, netradične na pravej strane obrany. Do vedenia sa dostali hostia, v 53. min zásluhou Christiana Eriksena. Keď sa už zdalo, že Tottenham ukoristí všetky tri body, najprv vyrovnal v 86. min Mauro Icardi a obrat dokonal v druhej minúte nadstaveného času Uruguajčan Matias Vecino. Škriniar sa v premiérovom vystúpení v LM zapísal aj žltou kartou v 21. min, Inter účinkuje v milionárskej súťaži po siedmich rokoch. V druhom zápase "béčka" favorizovaný FC Barcelona na vlastnom ihrisku deklasoval PSV Eindhoven 4:0. Argentínsky kanonier Lionel Messi dosiahol hetrik, skompletizoval ho v závere počas oslabenia, keď v 79. min Samuel Umtiti videl druhú a následne červenú kartu. Jeden zásah "blaugranas" pridal Ousmane Dembélé.

B-skupina:

FC Barcelona (Šp.) - PSV Eindhoven (Hol.) 4:0 (1:0)
Góly: 32., 77. a 87. Messi, 75. O. Dembélé, ČK: 79. Umtiti (FC Barcelona) po druhej ŽK, rozhodoval: Anastasios Sidiropoulos (Gréc.)

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Busquets - Rakitič (85. Arturo Vidal), Coutinho (81. Lenglet) - Messi, L. Suárez, O. Dembélé (83. Arthur)
PSV: Zoet - Dumfries, Schwaab, Viergever (67. Isimat-Mirin), Esmoris Tasende - Rosario (82. Gutiérrez), Hendrix - Pereiro - Bergwijn (78. Malen), L. De Jong, Lozano

Inter Miláno (Tal.) - Tottenham Hotspur (Angl.) 2:1 (0:0)
Góly: 86. Icardi, 90.+ Vecino - 53. Ch. Eriksen, rozhodoval: Clément Turpin (Fr.)

Inter: Handanovič - Škriniar, De Vrij, Miranda, K. Asamoah - Vecino, Brožovič - Politano (72. B. Keita), Nainggolan (89. Valero), Perišič (64. Candreva) - Icardi
Tottenham: Vorm - Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, B. Davies - M. Dembélé, Dier, Ch. Eriksen - Lamela (72. Winks) - H. Kane (90+ Rose), Son Heung-min (64. Lucas Moura)