Novinky - 19.09.2018 12:44

Kanté vymenil cestu domov za hranie hier s neznámymi ľudmi

Zdroj: huste.tv

Medzi futbalovými fanúšikmi sa stáva N'Golo Kanté stále populárnejšou postavou, a to hlavne vďaka svojmu nevyspytateľnému správaniu. Tento raz šla hanblivosť bokom a trávil dlhý večer s neznámymi Londýnčanmi hraním hier na konzole.

Po víťazstve nad Cardiffom City 4:1 chcel ísť na nejaký čas domov pozrieť rodinu, avšak vlak do Paríža mu tesne ušiel. Kým mal prísť ďalší, zašiel do mesta a tam spoznal partiu chlapov, ktorej plánom bolo tráviť pekný futbalový večer. Že sa k nim pridá aj samotný Kanté, to sa im ani nesnívalo.

Pre Daily Star sa jeden z mužov rozrozprával, že sa boli s majstrom sveta navečerať, potom sledovali televízne štúdio venované ostatnému kolu Premier League a nakoniec si zahrali aj nejaké hry na hracej konzole. Opora Chelsea sa potom rozhodla, že rodinu vo Francúzsku môže navštíviť aj inokedy a taxíkom sa odviezol do svojho londýnskeho obydlia. "Správal sa veľmi skromne, tak sme sa ho spýtali, či ho môžeme pozvať na večeru. Celý čas sme sa zhovárali o futbale, priznal, že Messi je úplne na inej úrovni ako všetci ostatní. Skutočná definícia pokory. To je muž!" opísal jeden zo šťastlivcov britskej tlači nezabudnuteľný zážitok.