Novinky - 15.10.2018 18:01

Za zlomeninu sánky lístky na Wilder - Fury

Zdroj: huste.tv

Boxerská hviezda ťažkej váhy, Deontay Wilder, bol hosťom televíznej americkej relácie, kde mal odpromovať svoj blížiaci sa zápas s Tysonom Furym. Relácia sa niesla vo veľmi uvoľnenom duchu a Wilder pôsobil celý čas ako tvrdý chlapík. Na scénu sa potom dostal maskot a Wildera vyzvali, aby na ňom predviedol svoj úder. Rodák z americkej Alabamy sa dvakrát prehovárať nenechal, predviedol tvrdý ľavý hák a maskot sa uprostred štúdia zrútil k zemi.

"Netušil som, že je v tom kostýme naozaj ľudská bytosť. Čakal som len, že to bude ´click baiting´, ktorý ľudí ohúri," ospravedlňoval sa Američan cez sociálnu sieť potom, ako zistil, že chlapovi v kostýme zlomil sánku. Hoci sa moderátori a samotný Wilder na tvrdom háku bavili, ležiacemu maskotovi do smiechu vôbec nebolo a z televízneho štúdia putoval do nemocnice.

"Predpokladal som, že toho maskota tam len pripravili. Úprimne sa ospravedlňujem tomu statočnému chlapíkovi, ktorého som zranil. Mám k nemu obrovský rešpekt za jeho účasť, vôľu a guráž," a dodal, že ak sú informácie o tomto vážnom zranení pravdivé, rád by všetko vykompenzoval lístkami na svoj zápas s Furym v Los Angeles. Event je naplánovaný na 1. decembra 2018, Wilder je v ňom jednoznačným favoritom a potom by mal prísť jeho dlho očakávaný súboj s Anthonym Joshuom.