Novinky - 16.10.2018 13:30

Za nočnú bitku môže ísť bývalý hráč Barcelony a Atlética za mreže

Zdroj: huste.tv

Turecký futbalista Arda Turan sa v minulosti prepracoval aj do kádra Atlética Madrid či Barcelony, no vo veľkej forme sa zrejme do diania nevráti. Naopak, na 12 rokov sa môže dostať za mreže. Viniť za to môže len samého seba a jeho úlet v nočnom klube v Turecku, kde momentálne pôsobí vo farbách Basaksehiru.

V aktuálnom ročníku si ešte 31-ročný ofenzívny záložník nezahral, a to pre červenú kartu a vyhráženie sa rozhodcovi v apríli proti Sivassporu. Disciplinárna komisia mu vymerala šestnásťzápasový dištanc a počas neho sa zjavne nudí. Zašiel si na koncert speváka Berkaya, na ktorého zaútočil, zlomil mu nos, a jeho partnerke dával nevhodné sexuálne návrhy. Okrem ublíženia na zdraví a sexuálneho obťažovania je obvinený aj z nelegálneho držania zbrane.

Arda Turan by za istých okolností mohol z incidentu vyviaznuť aj s podmienkou, ako podobné prípady športovcov poznáme. Pokiaľ by však sudca bol nekompromisný, horná hranica trestnej sadzby sa pohybuje niekde na úrovni dvanástich rokov nepodmienečne.