Novinky - 16.10.2018 22:07

Hrozivá nehoda bývalého tenistu Nalbandiana

Zdroj: huste.tv

Po konci kariéry na tenisových kurtoch sa David Nalbandian začal venovať motorizmu, konkrétne pretekom automobilov. Na Chevrolete sa zúčastnil vo vlasti aj Rally Argentina, a tá mohla preňho skončiť veľmi zle. Vo vysokej rýchlosti stratil kontrolu nad svojím vozidlom, to vyletelo z trate, predviedlo hrozivé salto, padlo na strechu a následne sa značne zdemolované vrátilo na kolesá.

Pri 36-ročnom Argentínčanovi stálo kusisko šťastia. Z automobilu vyšiel bez vážnejších zranení a svojpomocne sa prepravil do centrály pretekov na ošetrenie. Podľa svedkov sa vydali lekári na pomoc okamžite, ako kolíziu videli, ale bezpečnostné prvky odviedli svoju prácu a Nalbandian pôsobil akurát vystrašene a nervózne.

Finalista Wimbledonu z roku 2002 ukončil svoju tenisovú kariéru len pred piatimi rokmi a prakticky ihneď sa presunul do nového športového odvetvia. Zúčastnil sa aj Svetového šampionátu v Rally (WRC). V závodení zjavne našiel svoj koníček a nevzdá sa ho pravdepodobne ani po svojej prvej vážnejšej nehode, ktorá sa dokonca stala v jeho vlasti.