Novinky - 18.10.2018 14:46

Divák sa počas besnenia Chabiba prechádzal po klietke

Zdroj: huste.tv/Twitter

Po zápase medzi Chabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom boli jednou z kritizovaných zložiek aj usporiadatelia. To, že nezachytili ruského bojovníka preskakujúceho klietku, je ešte celkom pochopiteľné. Potom však nepostrážili ani jeho kolegov útočiacich na írskeho súpera a na povrch sa teraz dostalo aj ďalšie ich zlyhanie. Počas upokojovania vypätej situácie sa totiž do oktagonu dostal aj človek, ktorý tam vôbec nemal čo hľadať.

Jeden z divákov nemal zrejme z predných radov ideálny výhľad, a tak sa šiel osobne pozrieť, ako na tom obaja bojovníci sú. Elegantné oblečenie presvedčilo usporiadateľov, že ho môžu do klietky vpustiť. Ten sa vydal za McGregorom, ktorého skontroloval a pri tej príležitosti nazrel aj na šampióna Nurmagomedova. "Bol tam nejaký chlap v peknom saku," opisoval situáciu Daniel Cormier, šampión v dvoch váhových kategóriách, ktorý zároveň pôsobí ako coach Nurmagomedova. "Vyzeral ako fanúšik, ktorý vliezol do klietky, aby sa pozrel na McGregora. Keď sa všetko upokojilo, pýtal som sa partnerky, čo sa stalo s tým chlapom v saku, ktorý vošiel do oktagonu. Povedala mi, že keď zistil, že je Conor v poriadku, vyliezol a vrátil sa na svoje miesto," neveriacky opisoval americký bojovník.

K úletu sa onedhlo prihlásil aj samotný "chlap v saku", ktorý sa volá David Martin. Cez sociálne siete Cormierovi poďakoval za kompliment, ktorý zložil jeho oblečeniu a pridal aj video zo svojho vstupu do zakázaných priestorov. O zápase storočia v UFC sa bude rozprávať dlho, mnohí majú z toho večera v Las Vegas zaujímavé zážitky, ale pár metrov od Conora či Chabiba sa ocitol málokto.