Novinky - 18.10.2018 16:21

Upršaný Londýn sa tešil z krásnej návštevy

Zdroj: huste.tv/Instagram

Európski fanúšikovia amerického futbalu sa už nevedia dočkať nedele, kedy sa na londýnskom Wembley v ligovom zápase predvedú dvaja účastníci NFL. Los Angeles Chargers zohrá zápas siedmeho kola s Tennessee Titans. LA bude plniť pozíciu favorita a už pár dní pred súbojom poslalo do Londýna svoje cheerleaderky, aby miestnych naklonili na svoju stranu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charger Girls (@thechargergirls),

Predpoklady na to Charger Girls majú. Taký Washington Post pred časom ich zostavu označil za šiestu najatraktívnejšiu v celej NFL, avšak to je dosť relatívne. V podobnom rebríčku The Sportster sa nezmestili ani do prvej pätnástky. Tak či onak, dievčatá z Los Angeles vo svojom typickom odeve zapózovali na niekoľkých ikonických miestach britského hlavného mesta a neodradilo ich ani upršané počasie. To sa od toho kalifornského diametrálne líši.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charger Girls (@thechargergirls),

Zápas Chargers - Titans bude druhým z troch zápasov základnej časti NFL, ktorý sa koná na anglickom národnom futbalovom štadióne. Prvý z nich priniesol presvedčivé víťazstvo Seattlu nad Oaklandom, tretí sa uskutoční o týždeň a zvedie ho Philadelphia Eagles s Jacksonvilleom Jaguars.