Novinky - 20.10.2018 12:22

Zápas Chelsea - Manchester United je na tribúnach krásny

Zdroj: huste.tv/Instagram

9. kolo anglickej futbalovej Premier League bolo aj v znamení návratu Josého Mourinha na Stamford Bridge. Kormidelník Manchestru Untied prežíva ťažké obdobie, počas ktorého sa skloňoval aj jeho možný koniec na lavičke. Na pôde druhého klubu súťaže s treťou najlepšou ofenzívou sa neočakávalo, že sa budú United príliš tlačiť dopredu, ale britské médiá ponúkli výber ukazujúci, že sa bude na čo pozerať, aj pokiaľ by Diabli zaparkovali povestný autobus.

Výber pozostával z partneriek hráčov, ktoré počas zápasu Chelsea - Manchester United nemali chýbať na tribúne. Viacerí futbalisti sa pritom môžu popýšiť výstavnými polovičkami. A na tribúne sa objavili partnerky hráčov, a to od šarmantných severaniek, cez sexi Britky či pôvabné južanky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? Edurne García ? (@edurnistas),

Partnerkou brankára Manchestru, Davida De Geu, je napríklad španielska popová speváčka Edurne Garcíová, ktorá si v roku 2015 zaspievala na Eurovízii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaya (@kaya.hall),

Jeho spoluhráč Phil Jones tvorí pár s Kayou Hall. Zoznámili sa ešte v časoch, keď študovala obchod a manažment a v súčasnosti už majú spolu dcérku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Fancy Football (@thefancyfootball),

Počas ligových zápasov United aj reprezentačných francúzskych si fotografi často nájdu Mariu Salauesovú, ktorá je partnerkou Paula Pogbu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ALICE (@alicecampello),

Hanbiť sa v tomto smere nemusia ani hráči Chelsea. Alvaro Morata tvorí pár s talianskou modelkou Alice Campellovou, a tá len pred časom porodila dvojičky Alessandra a Leonarda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Izabel Kovačić (@izabelandrijanic),

Krásu dievčat z Balkánu na tribúnach reprezentuje Izabel Kovačićová. Tá je partnerkou Matea Kovačića a médiá o nej v minulosti už viackrát písali, že je Shakirou v mladšom vydaní.