Novinky - 21.10.2018 22:17

Strelila víťazný gól a prajú jej rakovinu

Zdroj: huste.tv

Ľudia sú schopní popísať na internet skutočne nechutné veci a na vlastnej koži to spoznala anglická futbalistka Karen Carneyová. Hráčka Chelsea rozhodla o víťazstve v Lige majstrov nad Fiorentinou 1:0 a poriadne tým nahnevala niektorých tipérov. Niektorí jej cez sociálne siete prajú, aby umrela na rakovinu.

Jej gól padol už v 8. minúte z pokutového kopu a vďaka tomu ide anglické družstvo s dobrými vyhliadkami do osemfinálovej odvety. 31-ročná rodáčka z Birminghamu sa rozhodla na primitívne odkazy nereagovať, no inak sa k veciam stavia FA, jej zamestnávateľ aj ženský tréner Phil Neville. "Tento problém stále vzrastá a je najvyšší čas začať ho riešiť," uvádza vo svojom oficiálnom vyhlásení Futbalová asociácia Anglicka a pre autorov týchto správ žiada prísne tresty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Philip Neville (@philipneville18),

Chladní voči týmto rečiam neostali ani predstavitelia Instagramu. Práve cez ich kanály bola väčšina odkazov odoslaná, takže voči tomu cítia zodpovednosť. Účty komentujúcich už zablokoval a všetkých svojich užívateľov žiada, aby podobné príspevky nahlasoval.