Novinky - 15.11.2018 18:40

Diabol si po teba príde! Odkázal McGregorovi jeho vyzývateľ

Zdroj: huste.tv

Írska megahviezda zo sveta UFC, Conor McGregor, potrebuje znovu nakopnúť svoju kariéru. Veľkolepý návrat do klietky po dvoch rokoch mu nevyšiel, stratil oba opasky a Chabib Nurmagomedov ho od titulu udržal aj po vzájomnom súboji. Organizácia, zdá sa, nadobudla tiež presvedčenie, že odveta Conora s Chabibom na programe nie je a "The Notorious" preto potrebuje iné veľké víťazstvo.

Ponúka sa mu Donald "Cowboy" Cerrone, ktorý sa len pred piatimi dňami stal držiteľom dvoch rekordov v UFC. Do oktagonu sa postavil proti Mikeovi Perrymu a zlikvidoval ho už v prvom kole. Šlo už o 34. víťazstvo a 26. ukončenie zápasu pred uplynutím časového limitu. Takouto štatistikou sa nemôže popýšiť nikto.

Cowboy zápas s Perrym poriadne vyhecoval svojimi vyhláseniami a neraz ukázal, že tieto "trash talk" dokáže poňať skutočne vážne. McGregor by s tým problém rovnako nemal a pre UFC sa tak naskytá možnosť odpáliť ďalší veľký zápas. Miláčik denverského publika navyše na Instagram zavesil svoju a Írovu fotografiu s jasným a stručným popisom: "Diabol si po teba príde!"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Donald Cerrone (@cowboycerrone),

Realita je taká, že Cerrone spadá do welterovej váhy, čo znamená, že je o sedem kilogramov ťažší ako McGregor. Schudnúť za svojím súperom by nebol až taký problém, no v rankingu svojej váhy stále nie je ani v prvej desiatke, za čo môže 11 prehier, v podstate prehraný každý tretí zápas. Z marketingového hľadiska to však môže byť ten veľký súboj, ktorý potrebuje aj Conor. V jeho situácii na taký veľa alternatív nemá. V ľahkej váhe je už trojka za Nurmagomedovom a Fergusonom, navyše sa šepká o návrate legendárneho Georgesa St-Pierra, ktorý by mal byť vyzývateľom Rusa.