Novinky - 16.11.2018 12:59

Čo je to za nápad fotiť sa v šatni po zápase? Chiellini by vedel nadávať

Zdroj: huste.tv/Twitter

Posledný zápas talianskej ligy pred asociačným termínom priniesol atraktívne meranie síl medzi AC Milánom a Juventusom, ktoré skončilo víťazstvom hostí z Turína 2:0. Po stretnutí si mladík Raoul Bellanova zašiel do súperovej šatne, aby si na pamiatku spravil fotku s Cristianom Ronaldom a vyvolal tým poriadny rozruch. Snáď ešte väčší ako Higuaín zahodenou penaltou proti svojmu bývalému klubu.

18-ročný obranca AC síce v zápase nenastúpil, no i tak chcel mať na nepriamu konfrontáciu s Portugalčanom fotospomienku. Vedel však, že v šatni Juve nie je žiaduci, preto sa celá vec zrealizovala narýchlo a poriadne nedomyslene. Bellanova sa dokonca fotografiou pochválil na sociálnej sieti a v nadšení si nevšimol, že v pozadí sa nachádza úplne nahý Giorgo Chiellini.

Fotiť sa po zápase v súperovej šatni nie je najlepší nápad sám o sebe, no bezprostredne po zápase je vysoká pravdepodobnosť, že zachytíte prezliekajúceho sa futbalistu či hráča smerujúceho do sprchy. 34-ročný zadák fotiacim sa hráčom pozornosť nevenoval a hoci bola fotografia milánskym hráčom z Instagramu pomerne rýchlo stiahnutá, na Twitteri sa šíria desiatky jej kópií.