Novinky - 17.11.2018 19:30

Bojovník v MMA vyhral zápas napriek škaredo zlomenému prstu

Zdroj: huste.tv

Zmiešané bojové umenia sú pre skutočne tvrdých chlapov a ostatných niekedy len pri zhliadaní videí a fotografií mrazí. Pred niekoľkými dňami o sebe dal vedieť Harvey Park, člen nie až tak prestížnej organizácie Legacy Fighting Alliance, ktorý dotiahol svoj boj do víťazného konca napriek tomu, že mal škaredo zlomený prstenník na ľavej ruke. Po zápase sa rozpútali o jeho víťazstve diskusie. Názory, či mal pokračovať, sa rôznia.

V arizonskom Phoenixe sa konala udalosť LFA 53 a jej súčasťou bol aj súboj v ľahkej váhe medzi Harveym Parkom a Levilleom Simpsonom, v ktorom prvý menovaný vybojoval svoje desiate kariérne víťazstvo. Počas súboja zacítil škaredú bolesť vo svojej ľavačke a prst sa mu škaredo vychýlil zo svojej štandardnej polohy. Doktori ho šli niekoľkokrát skontrolovať, no 32-ročný bojovník ich vždy presvedčil, že chce pokračovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Harvey Park (@harveyparkmma),

Súboj mal pritom rozohraný dobre. Proti o štyri roky mladšiemu krajanovi úspešne napĺňal úlohu favorita a nakoniec aj vyhral na body jednoznačným rozhodnutím. Po zápase sa na Twitteri aj Instagrame pochválil niekoľkými fotografiami svojho napuchnutého prstu, ktorý mu aj tak vo výhre nezabránil. Pre Parka to bol dvanásty kariérny zápas a má bilanciu 10-2.